Reactie plaatsen

Reacties

Kerktuingroep "de Hof van Lof"
2 jaar geleden

Beste Marianne en Henk,
Wat was het afgelopen zaterdag een gezellige ochtend. De ontvangst met koffie en heerlijke hoevelakense broeder.
We hebben genoten van de interessante verhalen van Henk
over de geschiedenis van de gebouwen en het ontstaan van de mooie tuin. Wat hebben jullie er een paradijs van gemaakt met zoveel verschillende planten en spannende hoekjes. Echt de moeite waard om een bezoek te brengen.
Heel hartelijk dank. Zeker de moeite om in een ander seizoen terug te komen.
Zonnige tuingroet,
Betty Blankenstein

Armanda Mul Groei en Bloei Midden- Kennemerland
2 jaar geleden

Hallo Marianne en Henk,
Eind juni 2021 hebben wij met een groep van 32 personen jullie prachtige tuin mogen bezoeken.
We hebben genoten! Hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst.

Carla Uitenbroek
4 jaar geleden

Mei 2019. Wat hebben wij genoten van het bezoek aan jullie tuin: het mooie ontwerp, de bomen, struiken en borders, jullie verhalen en ervaringen. Het enthousiasme en de passie straalde er van af. Het was ontzettend leuk om naar jullie verhalen te luisteren. Met een heerlijk verzorgde lunch sloten wij een tuinbezoek af dat wij niet snel zullen vergeten. We hopen een keer terug te komen op een ander moment in het tuinseizoen . Carla Uitenbroek tuinclub For Ever Green

Greet Beijerling
5 jaar geleden

Gisteren met zo'n 49 leden van Groei & Bloei afd. De Brabantse Wal de tuin bezocht. Iedereen was vol lof over de tuin en speciaal de rozen die zo mooi bloeiden. De borders, de hagen, het bakhuisje en niet vergeten de ontvangst was voor de hele groep een heel goed begin van de dag. Iedereen heeft genoten en de tuin is zeker een bezoek waard.

Ali Wolleswinkel
7 jaar geleden

Tip voor alle tuinkringen: bezoek Erf en Tuin Klein Rassert.
Vandaag hebben wij genoten van de sprankelende wijze waarop Marianne Korthorst ons vertelde over de geschiedenis van de gebouwen en over de aanleg van erf en tuin. De smaakvol op kleur aangelegde borders, de schitterende vijver, het bospad, de strak geknipte ongelijke hagen, alles een lust voor het oog. Grote verrassing was de kerkuil die ons zittend in een boom op het erf in de gaten hield. We sloten ons bezoek af met een eenvoudige lunch: zeker hierin toonde Marianne en Henk hun gastvrijheid. Super! Nogmaals onze dank voor jullie ontvangst op dit prachtig plekje Nederland en veel succes met de plannen die nog in jullie creatieve koker zitten.
Tuinkring Passage Renswoude

Maak jouw eigen website met JouwWeb